Anđeoski Tarot je izrađen i napisan uz podršku anđela i služi kao podrška-prijatelj kome se možete obratiti u svakom trenutku za savjet na putu osobnog rasta i samorazvoja, On nije rađen za prognostičke svrhe, iako može poslužiti i tome. Došao je s 'nevidljive' razine, rođen 'nenadano', kako bi nam pomogao na životnom putu svojim mudrim savjetima i slikama čije energije čiste prostor ma gdje bili unoseći jednu posebno suptilnu atmosferu i ozračje tamo gdje i kad se otvaraju. Mnogo puta osvjedočila sam se u praksi kako je to Istina.
Anđeoski Tarot, briše suze, tugu, jača i jako je mudar, poput živoga bića je. Njegovi anđeli puno toga znaju i njihova poruka koja je ujedno i podrška izaziva osmjeh povjerenja na licu. Za tu mudrost potrebna je jedino spremnost primanja. Njegovo učenje; kako s osmjehom u srcu prihvaćati neizbježno, prepoznavati skrivenu ljepotu izazova (život ih je pun), težiti najboljem, ali i ne odbijati ponuđeno vodio me upravo tu gdje sam sada. Često puta putujući preko kamenja, koje je s ljubavlju bilo potrebno posložiti, nakon prvih iznenađenja i spoticanja, razotkrivala sam tek kasnije koliko su mi ta iskustva bila dragocjena, i to baš zbog toga što sam naučila ništa ne odbacivati ili prosuđivati imenovanjem; dobro-loše.
Ponekad sam se ljutila, bila žalosna, ali nikad ogorčena. Život mi se nudio, a ja sam u tim različitostima koje su se nadopunjavale, ponekad me plašeći, morala pronaći put i njime putovati. Na tom putovanju puno mi je pomogao moj Učitelj Tarot sve dok se 1999 nije pretvorio u Anđeoski Tarot, da bi mi od tada poput živoga bića postao suputnik i prijatelj s čijim anđelima često razgovaram ma koliko vam se to neobično činilo (dok ne probate isto učiniti sami). Njegovi anđeli kod otvaranja najprije profine atmosferu, poglade svojim 'krilima' moj duh i ja sam spremna za slušanje poruka za dušu, bilo moju ili nekog mog posjetitelja, prijatelja. I vama će činiti isto ako se bez predrasuda igrate-družite s Njim.
Rad s anđelima Tarota čini se srcem, otvara srce u čijim dvoranama boravi duša. Vjerujte mi tu intelekt ne pomaže previše iako ima svoje mjesto kod samog razumjevanja. Osjećaji koji će se pojaviti tijekom rada omogućit će da ovo putovanje protekne glatko, a osjećaj u duši otvorit će vrata magičnog svijeta anđela. Što budete otvoreniji bit ćete i spremniji na prihvaćanje informacija koje će vam ponuditi. Na neko vrijeme dok vam ovaj rad ne postane blizak odložite nelagodu, nevjericu, sumnjičavost i uvjerenja koja bi mogla priječiti otvorenost. Svima nama se događa i to često da se moramo sukobiti s predrasudama bilo svojim ili tuđim. A o uvjerenjima da ne govorim. I meni se dogodilo isto kad sam se susrela s Tarotom. Sredina, uvjerenja moja i tuđa, predrasude... Ali Tarot me svojim govorom Istine malo po malo osvojio, naučio kako je nepristrasnost pretpostavka za duhovni razvoj.
Vrata intuicije ponovo su se otvorila i ja sam se našla u dvorani vlastita srca. Uobičajeni način viđenja i cjelokupna pozornica mog malog univerzuma prošao je kroz drastične promjene, našla sam se na ulazu u svjetlost koja je prevazilazila sva moja dotadašnja poimanja i očekivanja. Razotkriven mi je najviši cilj mene. Slijedi svoj put, govorio mi je još u djetinjstvu Glas anđela, ne povrijeđuj druge, znaj da onaj tko slijedi sebe poštuje i različitost slijeđenja drugačijih putnika i putovanja. A tad sam dobila i potvrdu kako je to jedini put kojim mogu i znam putovati. To neopisivo, ispunjujuće znala sam poslušati i slijediti, živjeti i doživljavati. Jednom kad duša postigne ovo stanje, bez obzira što se događa život postaje raj na Zemlji. E baš u toj Zemlji rođen je Anđeoski Tarot, u biti čekao je da se moja sjećanja duše probude. I od tada više ništa nije teško, sve je postalo lako i ispunjujuće.
Kad vi radite s ANĐEOSKIM TAROTOM ili čitate KNJIGU ANĐESOKOG TAROTA pokušajte se suzdržati od prosudbi za i protiv, samo poslušajte taj još uvijek tihi glas magičnog koji vam pomaže slušati unutarnji glas vas samih, intuicije. Budite strpljivi. Dopustite da novi pristup tom nepoznato-poznatom komuniciranju postupno proširi percepciju, a time i vidike, dopustite da vas dotaknu anđeli te dovedu do novog načina razmišljanja i postojanja. Postupajte pažljivo, usput zastanite ako nešto ne razumijete i zapišite u dnevnik rada ili Anđeoski dnevnik. Promislite o rečenom i dajte si vremena da razumjevanje postupno prožme dobivene odgovore. Ova energija duše ugodna je, ispunjava i prožima, u njoj se krije velika čarolija i podrška. Čarolija se krije i u samom pristupu Tarotu. Što smo otvoreniji prema novom prijatelju to možemo više dobiti kroz druženja, a i naučiti. Samo prihvaćanje čarobnog svijeta anđela potiče razvoj duboko prikrivenih potencijala na koje smo možda zaboravili ili ih samo ne koristimo.
Takvo stanje otvorenosti usmjerava nas prema otvorenijem načinu života, ali i do ostvarenja na praktičnom planu tih dubokih potencijala, samo se treba usuditi i putovati. Nakon susreta s tim čarobnim svijetom, razumijemo kako je sva snaga u nama i tada i nemoguće postaje moguće. Izuzetno vrijedne priče anđela, njihove poruke i vlastiti uvidi postaju stvarni i dragocjeni kamen temeljac ravnoteže. Svaka naša misao i djelo razotkrivaju svoju svrhu, poticaj i prožimanje dva svijeta, vidljivog i nevidljivog, razotkrivajući skidanjem velova radost življenja i našeg postojanja. Kroz rad s anđelima i sam Tarot postaje stvarni dragocjeni prijatelj kog tako i doživljavamo, zajedno otvaramo vrata dubokih Istina. Pitajući Tarot kao prijatelja za savjet doživljavamo doticaj s anđelima koji toplo pričaju svom prijatelju čovijeku kako su uvijek tu, spremni pomoći u svakom trenutku na razne načine prenijeti univerzalnu poruku ljubavi, kad god to zatražimo.
Anđeli nisu ograničeni pripadnosti jednoj rasi, vjeri, jednom čovijeku, oni pripadaju svime, cijelom čoviječanstvu. Oni prenose poruku jasnije jer nisu zapleteni u svijet materije i emocija poput čovijeka. A što je najvažnije, njihove poruke, poruke anđela Tarota su primjenjive u svakodnevnom životu. U Anđeoskom Tarotu nakupljena je skrivena snaga rođena iz prijateljstava anđela i žene čovjeka koja je bila dovoljno otvorena tu poruku čuti. Istina je namjenjena našem srcu da bi ga lakše slijedili. Neka vas prati blagoslov drevne, a ipak novi dah duhovne energije. Prošlo i suvremeno sastaju se upravo sada: Najvažnije je tom novom prijatelju prići bez predrasuda. Nisam ni ja bila bez njih, ali postupno vođena naučila sam kako je otvorenost velika Učiteljica koja uči kako uvijek imamo izbor, a izbor ma kako loš bio ovisi od toga što mi od njega učinimo. Tu nam može puno pomoći kao savjetnik Tarot koji govori: «I najgori izbori mogu biti najbolji i najveći izazovi, mogu biti smjernice dobra koje će iz njih proizaći ako se potrudimo. Smisao ima ono, čemu smo dali smisao.»
Susrela sam se i s mnogo Anđeoskih učitelja i prijatelja u ljudskom liku koji su mi puno dali, i to onim što su bili i što jesu. Oni su me poput anđela Tarota učili jednostavnosti, a to je: «... uvijek BUDI ONO ŠTO JESI». Nisu govorili što trebam učiniti, već kako ono što jesam prepoznati, živjeti (to što jesam najveća je vrijednost koju ću ikada imati)i podjeliti s drugima.
Svrha je anđela kao Glasnika da pomognu ljudskom putniku na putu do boljeg života na Zemlji i da ga uvijek iznova podsjećaju na cilj koji nije ništa manji od razotkrivanja Boga u svemu. Dosezanjem jednosti sa Stvoriteljem razumijemo da smo mi savršen djelić Sveukupnosti. Naučiti što je ispravno, dosegnuti Istinu i živjeti u skladu s tim, poruka je anđela. To je jednostavnije nego što mislimo; kad si postojan na putu dobra ne postoji nikakav nesklad između onoga što činiš, onoga što misliš, onoga što jesi i svijeta anđela. Mi smo u biti cjelokupnost vjerovanja koje nosimo u srcu, a ono je sukladno prirodi čovjeka. Ne morate vjerovati u anđele i Anđeoski tarot da bi s njim radili, samo budite dovoljno otvoreni i nemojte prerano odbacivati ponuđene poruke. Pokušajte. Vaše iskustvo je najvažnije.
Anđeli su mi često poručivali: «Nema Boga izvan Tebe, potraži Istinu u sebi i pronaći ćeš Boga.» To u početku nisam razumjela, iako sam oduvjek vjerovala malo ne-klasično kako je Bog ljubav na Nebu. A to Nebo nije bilo daleko, morala sam ga samo prepoznati u sebi. Tek kasnije sam razumjela kroz posvećenost najdubljim djelovima sebe, i kroz stečeno iskustvo, kako anđeli uvijek govore Istinu.
Moji prijatelji anđeli samo čekaju da ih pozovete, kako bi i vama prijatelji postali.
 
Vaš trenutni iznos u košarici:
0,00 kn
Idi u košaricu
 
Kako bi ste ocijenili naše nove stranice ?

Odlično
Dobro
Loše

DRUGI PLANET
Datum objave: 27.3.2007.
Pročitaj priču
Arhiva priča
 
 
©Angleskavita.com 2006. - Design & Development OlympiaStudio