Kata Rizner rođena je 1954. u Gospiću. Rano djetinstvo provela je na širokim slavonskim poljima, na salašu, prijateljujući sa pticama, psima, domaćim ljubimcima, žabama... u tišini prirode koja zauvjek ostavi svoj moćni trag na njen život. Životni put slijedila je osluškujući tihi glas srca, putujući neistraženim mističnim putovima duše koja ju je vodila ka ostvarenju davno sanjanih snova djetinjstva. U te snove njeni preci utkaše svoje snove, a legende o hrabrosti, dobroti i ostvarenjima udahnuše im život. Pa neka netko kaže da snovi nisu stvarni.
Pričalica priča od djetinjstva u svaku ispisanu priču utkala je svjetlo vlastite duše. Njen stvarni život i stil pisanja isprepleteni su i mogu se učiniti bajkovitim, prožeti su moćnom snagom ljubavi koja naprosto zrači iz njena pera. I danas kad pogledam u njene oči u njima vidim snove Sanjalice koji će tek saživjeti u stvarnosti. Vidim knjige koje će tek biti napisane, knjige koje brišu suze s ogledala srca.
Održava radionice i tečajeve, podučava kako živjeti usvojena učenja i znanja živeći ono što predaje i piše. Kako bi ona rekla: "... živi svoj život, trči svoju utrku. Učini svoje snove stvarnim, nemoj ih samo sanjati. Proživi istinsko značenje svog vjerovanja! Na putu života budi ljubav i život će ti unatoć teškoćama uzvratiti ljubavlju."
Njena prva knjiga "Knjiga anđeoskog tarota" izlazi 2005. Godine 2006 izlaze karte "Anđeoski tarot" čiji je kreativni dizajner u čijem sklopu je "Mala knjiga anđeoskog tarota". U pripremi je "Uplašeni miš D", životna priča za male i velike u kojoj će se mnogi prepoznati. Izdavanje čekaju i "Tarot priče" i "Priče vilinske čarobne bake" trilogija "Mala Kata i ... "
Knjigu karakterizira i prava plima ljubavi koju autorica prenosi na čitatelja … Sve u svemu - vjerujem da će čitatelji koji uzmu ovu knjigu u ruke, biti bogato nagrađeni i da će im ova knjiga biti pouzdan prijatelj u životnim krizama.
Anđeoska radionica:
- upoznavanje anđela Tarota
- rad s anđelima Tarota, slušanje
- meditacija kroz svaku kartu
- tehnike gledanja
Tečajevi duhovnog razvoja
- intenzivni program pod nazivom «Anđeosko unutarnje putovanje»
- prepoznavanje i razvoj unutarnjih potencijala
Kata radi kao iscjeliteljica i duhovna psihoterapeutkinja kroz priče koje priča i piše, diplomirala je homeopatiju, akupressuru, akupunkturu magnetima, fizioterapeut je, ali radije radi 'masažu srca' koja djeluje na svim razinama (duh, tijelo, psiha..) s kojom su njeni prijatelji oduševljeni. Preporoditelj, Reiki majstorica učiteljica...
 
Vaš trenutni iznos u košarici:
0,00 kn
Idi u košaricu
 
Kako bi ste ocijenili naše nove stranice ?

Odlično
Dobro
Loše

DRUGI PLANET
Datum objave: 27.3.2007.
Pročitaj priču
Arhiva priča
 
 
©Angleskavita.com 2006. - Design & Development OlympiaStudio