KNJIGA ANĐEOSKOG TAROTA
 Cijena artikla: 240,00 kn
Uvećaj sliku
Izdavač: Dušević & Keršovnik, Rijeka 2005.
Izvadak iz knjige - sačinila Eli povodom promocije, listopad 2006

Poštovani, predstavljamo vam knjigu koja je dugo čekala da se porodi u vanjskome svijetu, strpljivo čekajući pravi trenutak, dajući nam vremena da se pripremimo za njezino razumijevanje i prihvaćanje. Knjiga neobična i zanimljiva, vrlo lijepa i vrijedna … uvodi nas u čarobni svijet Anđela i njihove poruke preko karata, simbola i slika, u Stvarnost koja se krije iza vidljivog.

Ova knjiga puna ljubavi dar je anđela vama!

Kao što sama autorica kaže "Poruka je sada isporučena i namijenjena vama. Bog ima poseban plan za sve nas. On vam šalje i poruku i anđele."

Družite se s njom svakoga slobodnog trenutka i uzvratit će vam prijateljstvom i savjetima kao živo biće. Namijenjena je kao pomoć u potrazi za unutarnjim skladom. Jednom pronađen, unutarnji sklad daruje i vanjski sklad. U vašim rukama Anđeoski Tarot bit će prepoznat kao iznimno djelotvorno i kvalitetno oruđe. Može vam služiti kao putokaz na cesti života, kao zemljovid na kojem je jasno iscrtan put odakle ste pošli, gdje ste sada i kamo želite stići. Jasno će vas upozoriti na potencijale koje imate, ali ih možda ne koristite."

Uvijek i zauvijek nalazimo se u beskrajnom procesu rasta ne samo kao sudionici u događanjima, već i kao jedinke odgovorne za zbivanja u svome životu. I kad mislimo da se ništa ne događa, naš duh raste. Sve što dajemo, dobivamo natrag. Čak i odluka da ne učinimo ništa - jest odluka. Na neke procese doista ne možemo utjecati, ali povjerenje u sam proces i prepuštanje tom procesu pokazat će nam da za sve u životu postoji pravo vrijeme. Vrijeme za ljubav. Vrijeme za učenje. Vrijeme za sreću. Vrijeme za uspjeh. Vrjeme za patnju. Vrijeme za bol. Vrijeme za iscjeljenje. Život ne poznaje prečace, ne poznaje brže i sporije, život poznaje život i ima svoj ritam.

Jeste li u vremenu koje iza vas ikad zastali i zadivljeno rekli: Ja sam jedinstveno, neponovljivo prekrasno biće? Ne samo rekli, već i osjetili to ... Jeste li izrekli ili osjetili ljubav prema sebi? ... Jeste li se smijali srcem potpuno ispunjenim smijehom, unatoč poteškoćama, nesigurnostima, izgledu? Jeste li? Ako niste, počnite sada. Sada, dok držite ovu knjigu u rukama, počnite se smijati. Zahvalite sebi što ste upravo takvi kakvi jeste, jedinstveni, zahvalite životu, svemu oko sebe. Počnite se beskrajno voljeti i dopustite i drugima da vas vole.

Misli koje mislite, riječi koje izgovarate i prihvaćate, osnova su iskustva koje proživljavate. Mir i sklad u umu privlače pozitivno iskustvo i ljude slične nama. Suprotno, ako se zaglavimo u okrivljavanju, optuživanju ili mentalitetu žrtve, i naš će život biti frustrirajući, stresan i neproduktivan, i privući će slično nama. Zapravo, ono što vjerujemo o sebi samima i o životu, za nas postoji kao istina. Anđeli nas podsjećaju na našu božansku bit, naše božansko podrijetlo i na lakoću životne igre.

Sloboda nije tek san! S druge strane svih ograda koje sami podižemo oko sebe, mi smo djeca univerzuma. Mi smo poput drveća u šumi. Dio smo svega, i kad bismo samo htjeli otvoriti sebe, u nama bi se našli sunce i planeti kako kruže.

... ŽIVOT ? Ne smijete ga olako shvatiti, prelijep je kao i godovi drveta za gradnju čarobnih stuba za Nebo. Život to su vaše stube za Nebo ...

Anđeli pripadaju svim religijama, oni su univerzalno energetsko načelo. Mogu se zaista vidjeti unutarnjim očima ili se može osjetiti njihova energetska prisutnost. Čovjeku se pojavljuju u njemu prihvatljivoj slici ili obliku.

Tarot je poput putokaza na stazi života, povezan s anđelima, energetska je radionica univerzuma i planeta Zemlje, kojom su se u pradava vremena služili mudri i posvećeni u trenucima povišene svijesti. Nama sada a i u budućnosti, isto tako može poslužiti na putu razumijevanja, samospoznaje, duhovnog rasta i spoznaje o našoj povezanosti s prirodom svega na nebu i na Zemlji.

Anđeoski Tarot pravilnom primjenom pokazuje kako brzo, sigurno i djelotvorno stići do cilja. To je ključ za vrata, vrata svjetlosti, darovan nam je s više razine za dobrobit svih. Krenite, imate blagoslov, ispred vas je, vidjet ćete put bez kraja. I kad postanete majstor istinske mudrosti i znanja, i dalje ćete biti na putu vječnog usavršavanja.

Crtice iz Katine bilježnice
Sve naše nade i sva naša stremljenja bivaju ispunjena samo onda ako znamo ustati kad padnemo. Samo ustati. I uvijek samo ponovo ustati. Svi smo mi rođeni za velika ostvarenja, ali život nam ne jamči da je put lak, čak ni mudrac ne zna sve. Iz jednog pokušaja ne rađa se ništa, ali iz tisuću pokušaja, rađa se sve. I na kraju, pretvoriti patnju u svjetlo znanja mogu samo veliki. Život nas uči da ništa nije nemoguće, ako smo spremni vjerovati u čuda!

Probudite veliko u sebi, za sebe, za čovjeka, za čovječanstvo.
 
 
 
Karte "Anđeoski tarot"
 Cijena artikla: 183,00 kn
Uvećaj sliku
Anđeoski tarot-karte dizajnirane su jesen/zima 1999. I samo njihovo oblikovanje, način na koji su ugledale svijet, bilo je čudesno. Ma koliko se nevjerojatnim činilo, anđeoske slike tarota stvarale su se vlastitim energijama. Anđeli su, vodeći moju ruku, birali boje, slagali zadivljujuće slikovne kompozicije. Svaki put kada je slika rođena, ispunjavalo se "proročanstvo", san, vizija – da je moja životna misija povezati ljubavlju božansko i ljudsko znanje. Svaka slika pričala svoju priču koju sam poslije pretočila u Knjigu anđeoskog tarota. Kada je sve bilo gotovo i kada je izašao prvi otisak karata 2001., u slikama sam prepoznala mnoge situacije koje sam godinama prije sanjala ili doživljavala u trenucima "vizija" ili snova. San i vizija postali su stvarni. I, eto, prošlo je sedam godina čekanja Ove su godine odlučile raskriliti krila i poletjeti u svijet. Ja, njihov autor, jako se tome veselim.Nadam se da će i vama slike anđela i njihove energije donijeti toliko ljubavi u život koliko su je donijeli u moj. Sretno, radosno i ispunjavajuće bilo vam druženje s ANĐEOSKIM TAROTOM, a želite li riječima izrečenu dublju spoznaju i s KNJIGOM ANĐEOSKOG TAROTA. Život je previše dragocjen dobitak da bismo ga učinili malim!
 
 
 
Komplet KNJIGA ANĐEOSKOG TAROTA + KARTE ANĐEOSKI TAROT
 Cijena artikla: 360,00 kn
Uvećaj sliku
Uštedite pri kupnji i kupite po ekskluzivnoj cijeni Knjigu Anđeoskog tarota i karte Anđeoski tarot.
 
 
 
 
Vaš trenutni iznos u košarici:
0,00 kn
Idi u košaricu
 
Kako bi ste ocijenili naše nove stranice ?

Odlično
Dobro
Loše

DRUGI PLANET
Datum objave: 27.3.2007.
Pročitaj priču
Arhiva priča
 
 
©Angleskavita.com 2006. - Design & Development OlympiaStudio