URIEL - ARHANĐEOSKA DUŠA ZEMLJE
Datum objave: 15.12.2006.
Iz knjige KNJIGA ANĐEOSKOG TAROTA

Gledaj bogatstvo Zemlje koje je tvoja duša došla s mojom podijeliti. Da, ja sam anđeo blagostanja Zemlje. I kamo god tvoje oči pogledaju, duša će ti uživati u ljepotama prirode. Pogledaj travu, drveće, bogata žitna polja, ljepotu oaze u pustinji, zalazak sunca dok se s dinama igra. Pogledaj vodene slapove dok zvučno miluju zemlju, valove mora, oceana, dok šumno ljube obale. Zar tvoja duša ne uživa dok voziš se cestama koje je tvoja ruka izgradila? Vidiš li ljeti zrak koji titra zbog topline pred tvojim očima, vidiš li zrak koji inače ne možeš vidjeti? Možeš me prepoznati u svakom pupoljku, u svakom cvijetu, u svakoj vlati trave u svakom plodu, vidjeti u svakom godišnjem dobu. U proljeće sam buđenje, u ljeto bogatstvo boja, u jesen žetva, zimi igra pahuljica i mir ponovne pripreme za rast. Moje su haljine boje prirode, boje godišnjih doba. Zelena boja proljeća poziva te na igru, žuta boja ljeta na ozbiljniju igru, smeđa boja jeseni na žetvenu igru, a tamna i crna na mirnu igru zime.

            Ja anđeo Uriel, Duša Zemlje, čekao sam tvoj dolazak od Oca najavljen, da zajedno igramo igru života, da zajedno moja i tvoja duša skrbe o Zemlji i njezinim stanovnicima. Dođe li tvoja duša na Zemlju igrati igru života ili patiti želeći ovladati neovladivim, želeći kupiti i prodati nekupljivo, sjeti se, tzvoja se duša došla s mojom igrati u ljubavi obećanoj, zadanoj u Božjem vremenu, bezvremenu. Mene ne možeš imati, a opet sam stvarniji od svega što imaš. Mene ne mođeš kupiti, uništiti kupnjom jer ja sam sada dio tebe kao što si ti dio mene, neuništiv, nekupljiv. Vrijeme je da ja i ti napokon obavimo svoj zadatak, pobrinemo se o Zemlji hraniteljici s veseljem igrajući igru života.

Anđeoska poruka:

Gdje li si se zagubila, dušo čovječja, želeći ovladati neovladivim, želeći kupiti nekupljivo? Jesi li zaboravila, u svom zaboravu, na sve zadane igre Majčice Zemlje, na Ljubav kojom te Bog darovao da njome vladaš Zemljom i njezinim stanovnicima? Jesi li zaboravila, dušo, na sebe, svoju igru života, pa sad živiš u tuzi uništavajući neuništivo? Dok te Majka Zemlja svojim bogatstvom daruje, sjeti se ljubavi kojom je tebe Otac darovao te i ti njoj uzdarjem uzvrati. Nestat će tvoja tuga, Majka svih majki tvoje će suze obrisati, a Zemlja će raj koji čekaš ponovo biti. Sjeti se, sjeti, dušo!

ZNAČENJE:

Kada dobiješ ovu kartu.......

Nastavak: Uskoro nova priča –vezana za aktualnu temu

 
Povratak na novosti
 
Vaš trenutni iznos u košarici:
0,00 kn
Idi u košaricu
 
Kako bi ste ocijenili naše nove stranice ?

Odlično
Dobro
Loše

DRUGI PLANET
Datum objave: 27.3.2007.
Pročitaj priču
Arhiva priča
 
 
©Angleskavita.com 2006. - Design & Development OlympiaStudio